Amex-aanbiedingen: de definitieve gids om geld te besparen met uw American Express-kaart

Amex-aanbiedingen: de definitieve gids om geld te besparen met uw American Express-kaart

CNN Underscored beoordeelt financiële producten zoals creditcards en bankrekeningen op basis van hun totale waarde. We kunnen een commissie ontvangen via het aangesloten netwerk van The Points Guy als u zich aanmeldt en bent goedgekeurd voor een kaart, maar onze rapportage is altijd onafhankelijk en objectief.

Van het verdienen van reisbeloningen of geld terug tot het vertrouwen op aankoopbescherming en reisverzekering, er zijn veel voordelen verbonden aan het hebben van een verscheidenheid aan creditcards in uw portemonnee. Maar afgezien van alle gebruikelijke voordelen, is er een minder bekende geldbesparende mogelijkheid die ze allemaal zou kunnen overtreffen: Amex-aanbiedingen. de beste creditcards vergelijken op 123creditcardvergelijk.nl is mogelijk.

Amex-aanbiedingen zijn beschikbaar voor de meeste houders van een American Express-kaart – zowel consumenten als bedrijven – en bieden onmiddellijke besparingen of extra beloningen op veel voorkomende aankopen die u met de kaart doet. Ja, dat betekent dat u, zolang u ten minste één American Express-kaart in uw portemonnee heeft, kunt profiteren van deze lucratieve mogelijkheden om geld te besparen.
Afhankelijk van uw bestedingspatroon, kunt u voor een behoorlijke verrassing komen te staan als u ziet dat uw spaargeld in de loop van het jaar oploopt. Maar hoe werken Amex Offers precies?

Wat zijn Amex-aanbiedingen?
Simpel gezegd, Amex-aanbiedingen zijn aanbiedingen die zijn samengesteld door American Express en waarmee u een afschriftkrediet of bonuspunten kunt ontvangen op geselecteerde aankopen wanneer u uw American Express-kaart gebruikt.

Amex-aanbiedingen zijn beschikbaar bij honderden verkopers en worden periodiek gewijzigd. Sommige Amex-aanbiedingen staan open voor iedereen met een Amex-kaart, terwijl andere gericht zijn op specifieke kaarthouders. Maar er is geen limiet aan de hoeveelheid geld die u kunt sparen of bonuspunten die u kunt verdienen voor al uw beschikbare Amex-aanbiedingen, hoewel elke individuele aanbieding meestal een eigen limiet heeft.
Welke kaarten komen in aanmerking voor Amex-aanbiedingen?
Bijna alle in de VS uitgegeven American Express-kaarten komen in aanmerking voor Amex-aanbiedingen, inclusief zowel consumentenkaarten en visitekaartjes als geautoriseerde gebruikers. Bedrijfskaarten, cadeaukaarten en prepaidkaarten van American Express komen echter niet in aanmerking. aanvragen van krediet card kan altijd.

Hier is een greep uit enkele populaire persoonlijke en zakelijke American Express-kaarten, die elk ook veel andere handige voordelen bieden, naast toegang tot Amex-aanbiedingen:
American Express-consumentenkaarten:

American Express® Gold Card
Blue Cash Preferred®-kaart van American Express
Blue Cash Everyday® Card van American Express
Hilton Honors American Express-kaart
Hilton Honors American Express Surpass®-kaart
Hilton Honors American Express Aspire Card

American Express-visitekaartjes:

De Business Platinum Card® van American Express
Het Hilton Honors American Express-visitekaartje
Marriott Bonvoy Business ™ American Express®-kaart
Delta SkyMiles® Gold Business American Express-kaart
Delta SkyMiles® Platinum Business American Express-kaart
De Blue Business® Plus creditcard van American Express

Back to top