CEO van Binance onthult Beat-transacties met behulp van Branded Crypto-kaart

CEO van Binance onthult Beat-transacties met behulp van Branded Crypto-kaart

De nieuwe kaart zal worden uitgegeven als een white-label product via Swipe, waarin Binance een meerderheidsbelang heeft verworven.

 

Changpeng Zhao, CEO van Binance, ging naar Twitter om de eerste beat-transacties te laten zien die werden gedaan door de eigen debetkaart van de invloedrijke crypto-uitwisseling. Met de merkkaart van Binance, die sinds maart in de maak is, kunnen houders goederen en diensten betalen met cryptomunten, wat een fiat-toegangspoort tot de activaklasse biedt.

 

De nieuwe kaart zal worden uitgegeven als een white-label product via Swipe, waar Binance eerder deze maand een meerderheidsbelang in heeft verworven.

 

Het meest diverse publiek tot nu toe op FMLS 2020 – waar financiën innovatie ontmoet

De Binance-kaart in bètaversie en momenteel beschikbaar als virtuele kaart, die alleen voor online aankopen kan worden gebruikt. Voor POS-aankopen en de meeste geldautomaten komt de fysieke prepaid-kaart binnenkort, zei de uitwisseling.

 

Toch is het nog steeds onduidelijk of de fysieke kaart nieuwe technologieën zou implementeren, zoals pincode, chip, contactloze betalingen en opnames bij geldautomaten.

 

Klanten kunnen vooraf de digitale portemonnee selecteren die ze willen debiteren wanneer ze het kaartsaldo financieren. Deze laatste kan momenteel slechts twee digitale valuta’s bevatten, namelijk Bitcoin en Binance’s eigen token BNB.

 

Binance-betaalpas werkt op dezelfde manier als elke andere bankpas, behalve dat deze niet is gekoppeld aan een app voor mobiel bankieren, maar aan een crypto-portemonnee.

 

Cryptokaarten worden de norm

Met Binance kunnen klanten hun kaart opladen met geld via de Binance Card-app en vervolgens hun crypto-bezit binnen enkele seconden converteren naar fiat, dat kan worden besteed aan meer dan 46 miljoen Visa-verkopers over de hele wereld. Als zodanig maakt de kaart geen directe verbinding met het klantaccount van het platform.

 

Telkens wanneer een kaarthouder een betaling verricht, zet Binance Card onmiddellijk cryptocurrencies om in andere fiat-valuta’s en trekt automatisch alle onkosten en commissies af die nog moeten worden bekendgemaakt. bitmex ervaringen zijn positief.

 

De pre-order van deze crypto-debetkaart kost $ 15 en zal in eerste instantie worden vrijgegeven in Maleisië, gevolgd door Vietnam, met meer landen die de komende weken zullen volgen, afhankelijk van de interesse in de kaart en overeenkomsten met serviceproviders. binance ervaringen zijn niet negatief.


 

Speciaal uitgegeven cryptokaarten worden de norm die behoorlijk populair is, omdat ze gebruikers in staat stellen hun digitale activa te laten uitbetalen en deze uit te geven aan duizenden creditcardaccepterende handelaars wereldwijd. Deze kaarten lossen een van de grootste nadelen van cryptocurrencies op, namelijk het onvermogen om ze in het dagelijks leven met hetzelfde gemak te gebruiken als traditionele valuta’s.

 

Back to top